Regressie Therapie - De Vijf Cirkels

TAROT READING
Een tarotreading geeft je inzicht in wat voor jou persoonlijk speelt en welke karmische weg je hebt te gaan. Door middel van verschillende kaartleggingen gebruiken we het hulpmiddel van de Raider Waite tarot om jouw onbewuste processen helder te krijgen.

Je kunt een specifiek probleem verkennen, maar ook in algemene zin naar je levensgebieden kijken. Al je handelingen en gedachten hebben al van alles in gang gezet, hiervan ben je je niet altijd bewust. De Tarotkaarten laten je zien wat de gevolgen zijn van wat je al gecreëerd hebt. Het onbewuste wordt bewust.


Tarot Reading
De kaarten kunnen structuur aanbrengen in je gedachten, gevoelens en mogelijkheden. Je krijgt inzicht hoe een en ander is ontstaan. Er komt duidelijkheid in oorzaak en gevolg en er kan onderscheid gemaakt worden in hoofd- en bijzaken.

De tarotkaarten laten je zien welke mogelijkheden je hebt. Je blikveld wordt verruimd. De kaarten geven je ook praktische adviezen over je houding of gedrag in specifieke situaties. Mogelijke ontwikkelingen worden duidelijk en bieden je keuzes.


Na een tarotconsult kun je weer richting geven aan je eigen ontwikkeling en levensloop.

Een tarot consult duurt doorgaans 1,5 uur.