Regressie Therapie - De Vijf Cirkels

DE THERAPEUT

Therapeut Liesbeth van der Broek
Mijn naam is Liesbeth van den Broek en ik ben geboren in 1958. Reïncarnatie was een ‘normaal’ onderwerp binnen ons gezin. Mijn grootouders van moeders zijde waren lid van het theosofisch genootschap en van hen heb ik mijn eerste lessen gekregen in filosofie, religie, astrologie en spiritualiteit.

Ik kan mezelf omschrijven als nuchter, aards, direct, enthousiast en gedreven. Ik ben na een HBO opleiding personeel en arbeid gaan werken als personeelsadviseur en later als manager personeel en organisatie. Als consultant heb ik trainingen gegeven en zelfsturende teams begeleid. Het coachen van mensen heeft altijd een speciale plaats gekregen in mijn werk.


Certificaten Liesbeth van der Broek
Na het volgen van een aantal lezingen heb ik gekozen voor een opleiding tot regressie- en reïncarnatietherapeut bij de SRN. In 2007 heb ik deze opleiding afgerond. Als nascholing heb ik bij Trans Art in Den Haag modules hypnotherapie gevolgd en als nascholing heb ik als toehoorder het eerste jaar van de Tasso opleiding gevolgd. Ik ben lid van EARth, the European Association for Regression Therapy Ik volg ieder jaar een aantal nascholingsdagen, zodat ik op de hoogte blijf van de ontwikkelingen en technieken op het gebied van regressie therapie.

SoulCollage In oktober 2015 ben ik SoulCollage ® facilitator geworden. Een mooie aanvulling voor personen die graag door middel van creativiteit contact willen maken met hun innerlijke persoonsdelen.


"Mijn Kernwaarden"
Respect: ieder mens is uniek en alle ervaringen of problemen waar cliënten mee komen neem ik serieus.

Vertrouwen: zonder basis van wederzijds vertrouwen is therapie niet mogelijk. Ik creëer een veilige omgeving, waar openheid en eerlijkheid mogelijk is.

Inzet: ik zal naar beste kunnen mij volledig inzetten bij iedere sessie met cliënten, om zodoende het meest optimale resultaat voor de cliënt te kunnen bereiken.

Voor alle consulten vraag ik van mijn cliënten dat ze zelf verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen om inzicht te krijgen en keuzes te maken. Naast het verhelpen van klachten of problemen, verwacht ik dat de therapie of het consult toegevoegde waarde zal hebben voor de zielsontwikkeling en levenskracht van de cliënt.