Regressie Therapie - De Vijf Cirkels

HET WERKEN MET SOULCOLLAGE ®

Zielskaarten
Het maken van een SoulCollage ® is een creatieve manier om in contact te komen met je intuïtie en inzicht, je innerlijke mentor.

Al dan niet vooraf gegaan door een geleide meditatie of visualisatie, ga je zelf aan de slag met het maken van je SoulCollage ®. Ik geef je hiervoor het materiaal en je kunt zelf keuzes maken uit afbeeldingen waar je je toe aangetrokken voelt, puur op je intuïtie en je gevoel. Het resultaat is jouw eigen unieke kaart(en), waar je verbinding mee kunt maken. In verbinding met je kaart luister je naar je innerlijke wijsheid. Het kan je helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen of je de weg wijzen. Door de kaart(en) kun je jezelf beter leren kennen, delen van jezelf die gezien willen worden zichtbaar maken, je eigen proces volgen. Het is altijd een mooi proces om op een laagdrempelige creatieve manier meer over jezelf te weten te komenWe kunnen gericht op een thema werken of in volledige vrijheid kijken wat er gezien wil worden.

Het maken van SoulCollage ® kun je ook in een groep doen. Je kunt meerdere kaarten maken waardoor een verzameling ontstaat, je eigen verzameling, je eigen wijsheid. Als jij de groep bij elkaar brengt, zorg ik voor de rest.

SoulCollage® is bedacht en ontwikkeld door Seena Frost, een Amerikaanse huwelijks- en familietherapeute. Meer informatie over Seena Frost en SoulCollage® wereldwijd vind je op www.soulcollage.nl. Op www.soulcollage.nl vind je nog meer facilitators in Nederland.